HABERLER
Manisa Büyükşehir Belediyesi önderliğinde Kula Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğinde Türkiye’nin ilk ve tek ‘Jeopark Belediyeler Birliği’ kuruldu.
20.03.2016 16:34

Manisa'nın doğal zenginliklerinin daha iyi tanıtılarak turizm potansiyelini geliştirilmesi amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğinde Jeopark Belediyeler Birliği kuruldu. Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Jeopark Belediyeler Birliği tüzüğünü onaylaması ve Bakanlar Kurulu'nun 14 Mart 2016 tarihindeki kararının resmi gazetede yayınlanması ile birlik resmen kuruldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Cengiz Ergün'ün girişimleri ile kurulan Jeopark Belediyeler Birliği'nin merkezi ise Kula ilçesi oldu. Bu üç belediyenin bütçeye yaptığı katkı ile Kula Jeoparkı gücüne güç katmış oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi önderliğinde Kula Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğinde Türkiye'nin ilk ve tek 'Jeopark Belediyeler Birliği' kuruldu. Birlik, Kula'dan Salihli'ye kadar uzanan 300 kilometrelik alandaki volkanik doğal zenginliklerin daha iyi tanıtılarak turizm potansiyelini geliştirilmesi amacıyla hizmet verecek.

Previous Next
Diğer Haberler
ZİYARET SAATLERİ:
Hafta içi (Pazartesi hariç): 08.00-19.00 / Haftasonu: 09.00-16.00
2017 © Jeopark Belediyeler Birliği. Tüm Hakları Saklıdır.

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı