MANİSA B.B. BAŞKAN DANIŞMANI AZMİ AÇIKDİL KULA JEOPARK ALANINDAKİ EKSİKLERİ DEĞERLENDİRDİ
04.01.2018 16:16

MANİSA B.B. BAŞKAN DANIŞMANI AZMİ AÇIKDİL KULA JEOPARK ALANINDAKİ EKSİKLERİ DEĞERLENDİRDİ

Jeopark Alanı içersinde kalan bölgelerin genel olarak değerlendirmesini yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi AÇIKDİL, Ziyaretçilerin daha rahat gezilerini yapabilmesi ve tahrip olan alanların yeniden düzenlenmesi için yapılması gerekenleri Jeopark Belediyeler Birliği çalışanlarına bildirdi. Jeopark yürüyüş alanlarının düzenlenmesi, tuvalet sayısının arttırılması ile ilgili izlenimlerini aktararak, çalışmaların bir an önce başlaması gerektiğini bildirdi. Amaç gelen misafirlerin daha uzun süre Kula'da kalmalarını sağlamak, ziyaretçilerin yaptıkları alışveriş ile esnafa getiri elde etmek olduğunu söyleyan AÇIKDİL, arazi gezisinin ardından Jeopark Belediyeler Bilrliği çalışanları ile toplantı gerçekleştirdi.