HABERLER
JEOPARK BELEDİYELER BİRLİĞİ BÖLGEYİ TANITAN KÜLTÜR YAYINLARINA YENİLERİNİ EKLEDİ…
01.02.2018 17:07

EMİTT fuarı öncesinde hazırlanan el kitapçığı da hem İngilizce hem Türkçe olmak üzere çekilen birbirinden güzel fotoğraflar ile göz dolduruyor. Kısa ve önemli bilgilerin bulunduğu kitapçıkta İngilizce bilgilerin de bulunması yabancı ziyaretçiler için oldukça önem arz etmektedir. EMİTT fuarında yaklaşık 2.000 adet dağıtılan kitapçıklar beğeni kazandı.

Jeopark Belediyeler Birliği'nin sponsorluğunda hazırlanan bir diğer kitap ise, Altan TÜRE'nin eseri olan Kula – Salihli VOLKANİK JEOPARK'I - Salihli Adala-Gökeyüp Rotası adı altında hazırlanan kitabı yayınladı. Yanardağların gölgesinde doğa, tarih ve folklore yolculuk konulu kitap Jeopark Belediyeler Birliği sponsorluğunda yayınlandı. İçeriğinde hem Salihli Bölgesindeki volkanik ve kültürel değerlerden bahsederken, aynı zamanda da Kula Volkanitleri ve kültüründen de bahsediyor. Fotoğrafların özenle seçildiği kitap okuyanlara bölge hakkında önemli bilgiler sunmakta.