MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KULA KOORDİNATÖRÜ FAİK ŞENTÜRK’TEN JEOPARK KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE ZİYARET
02.02.2018 11:19

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinatörü ve Jeopark Belediyeler Birliği Encümen Üyesi olan Faik ŞENTÜRK, Kula Jeopark Koordinatörlüğü'nü ziyaret etti. İş birliği yapılarak Jeoparkın daha iyi yerlere geleceğinden bahseden ŞENTÜRK, Kula'nın ve Jeoparkın tanıtımı için çalışmaların hızlı bir şekilde ilerleyeceğine değindi.

22.Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) sonrası Jeopark Belediyeler Birliği çalışanları Mühendis Yiğit KARAKUZU ve Turizmci Ali KARATAŞ ile değerlendirme yapan ŞENTÜRK, bu tarz etkinliklerin jeoparkın tanıtımı için önemli bir yere sahip olduğunu, bunun yanında saha düzenlemelerine de önem verilmesinin öneminden bahsetti. Ayrıca yeni basılan kitapçıkları da inceleyerek, tanıtım çalışmalarının hızlanmasının gereğinden bahsetti. Birlikte koordineli çalışılarak Jeoparkın en iyi yerlere taşınacağını ve tur firmalarının yeni gözdesi olacağını sözlerine ekleyen ŞENTÜRK, bu konuda Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinatörlüğü'nün desteğinin eksik olamayacağını söyledi.