JEOPARK BELEDİYELER BİRLİĞİ MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
10.04.2018 17:10

JEOPARK BELEDİYELER BİRLİĞİ MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Jeopark Belediyeler Birliği Nisan Ayı Meclis toplanıtısı gerçekleştirildi. Alınan kararların, Kula'nın ve Salihli'nin turizmine katkı sağlanması bekleniyor. Birçok konuda oy birliği ile alınan kararlar gösteriyor ki Kula Jeoparkı hızla ziyaretçi almaya devam edecek ve yenilikler bölge turizmine ciddi anlamda katkı sağlayacak. Kula Jeoparkı Koordinatörü Prof. Dr. Tuncer DEMİR toplantının ardından; " Toplantı gayet verimli geçti, alınan kararlar hızlı bir şekilde yol almamızı sağlayacak. Bu kararların ışığında yapılacak yeni personel istihdamı ve yapılacak araştırmaların Kula Jeoparkı tanıtımında önemli katkıda bulunacaktır." sözlerini ekledi. Jeopark Belediyeler Birliği Başkanı Cengiz ERGÜN: "Kula Jeoparkı'nı geliştirecek her türlü yatırıma sıcak bakıyoruz ve bu konuda bolca projenin üretilmesi gerektiğini düşünüyorum" sözlerini ekledi.