HABERLER
JEOLOJİ KURULTAYINA DOĞRU…
20.04.2018 10:15

JEOLOJİ KURULTAYINA DOĞRU…

1947 yılından beri süregelen ve ülkemizin yer bilimleri alanındaki en köklü, saygın ve bilimsel organizasyonu olan Türkiye Jeoloji Kurultayı`nın yetmişbirincisi 23-27 Nisan 2018 tarihleri arasında ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi`nde gerçekleştirilecek.

Kurultayın bu yıl öne çıkarılan ana teması "Jeoloji ve Sağlık"tır. Bu nedenle bilhassa Tıbbi Jeoloji, Çevre Jeolojisi vb. konularda özel oturumlar ve paneller düzenlenecek, Kurultay sürecinde ilginç konu ve konuklar olacaktır.

Bu yılki ana teması "Jeoloji ve Sağlık" olarak belirlenen Kurultayın, jeoloji mühendislerinin yanısıra, tüm yerbilimcileri bir araya getirerek tartışma zemini de yaratan, konuya çözüm üreten bir platform yaratma özelliğini de yerine getirmektedir.

Uluslararası katılımın sağlanacağı 71. Türkiye Jeoloji Kurultayı'na Kula Jeoparkı Koordinatörü Prof. Dr. Tuncer Demir sunum yaparak Kula Jeoparkı'nın tanıtımını yapacak. Yerli ve yabancı ekibi ile 17 yıldır Kula ve çevresinde çalışmalar yapan ve bölgeye hakim olan Prof. Dr. Tuncer DEMİR, bölgenin jeolojisi hakkında bilgi semineri verecek. Etkinliği düzenleyen TMMOB Jeoloji mühendisleri Odası kendi sitelerinden de duyuru yaparak ilgili kişileri kurultaya davet etti.

Diğer Haberler
ZİYARET SAATLERİ:
Hafta içi (Pazartesi hariç): 08.00-19.00 / Haftasonu: 09.00-16.00
2017 © Jeopark Belediyeler Birliği. Tüm Hakları Saklıdır.

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı