KULA JEOPARKI'NDAN ÇOCUKLARA EĞİTİM SEMİNERİ
16.07.2018 14:17

KULA JEOPARKI'NDAN ÇOCUKLARA EĞİTİM SEMİNERİ

Yaz Okulları Öğrencileri'ne Jeopark Eğitimi

Kula Belediyesi Yaz Okulları'nda çeşitli spor ve sanat branşlarında eğitim gören yaklaşık 200 öğrenci, Kula Jeoparkı ve volkanizma hakkında bilgilendirildi.

Kula Belediyesi Yaz Okulları, öğrencilerin yaz dönemini en iyi şekilde değerlendirmesi için çalışmalarına aralıksız devam ederken eğitici ve eğlendirici faaliyetler gerçekleştiriyor. Futbol, voleybol, badminton, bağlama, basketbol, halk oyunları gibi branşlarda eğitim alan 200 öğrenciye, Türkiye'nin ilk ve tek UNESCO Sertifikalı Jeoparkı hakkında uygulamalı eğitim verildi. Kula Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen eğitime Kula Belediye Meclis Üyesi İlyas Macun, eğitmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Jeopark Belediyeler Birliği'nde görevli Ali Karataş tarafından verilen eğitici ve eğlendirici eğitimde minyatür volkan ile yapılan deney öğrencilerin büyük ilgisini çekti. Eğitim sonunda yapılan sözlü sınavda başarılı olan öğrencilere hediyeleri takdim edildi.